Hvordan mærker vi energier?

For mange kan det være en diffus ting med de der energier. Og det kan jeg godt forstå. Men du kan træne dig i at mærke dem. Her en lille øvelse, som måske vil hjælpe.

Meditationsstreger ©larsboye

Når jeg arbejder som clairvoyant rådgiver, er det energier jeg kan mærke. Hvordan føles de, hvad er jeg draget til, hvad er der energi på og hvad er der ikke energi på.

For at illustrere det, har jeg brugt dette eksempel. Jeg laver det jeg kalder meditationskunst, hvor jeg tegner streger cirkler og intuitionsbåret kubistiske former … i mangel på bedre ord. På et tidspunkt satte jeg mig for lave “det samme værk” tre gange. Og jeg sætter det i “”, for at understrege, at intet værk er det samme, selvom dette er samme motiv. Jeg tegnede lige streger uden brug af lineal. Jeg postede disse tre “ens” værker på min anden instagramkanal (https://www.instagram.com/larsboye/) og bad mine følgere om at fortælle mig, hvilket de var mest draget til – hvilket værk er der mest energi på.

Hvis vi leger at du SKAL vælge et af ovenstående “ens” værker, hvilken en ville så så vælge? Og yderligere, hvorfor? Hvad er forskellen? Prøv at sæt ord på. I forsøget på det, mærker du energier. Giver det mening?

Forrige
Forrige

Sådan vælger du en clairvoyant rådgiver